Telefonstöd
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Xenical (Orlistat)

4.8
Xenical

Vid fetma kan det vara svårt att få bukt med problemet trots att man testat massor olika vanliga metoder. Läkemedlet Xenical är ett form av bantningspiller som du inte kan köpa utan recept (i maximal dos), men som kan hjälpa dig att uppnå resultat och gå ned i vikt snabbare samt enklare. Dessa tabletter har testats noggrant och godkänts av läkemedelsmyndigheter, så de är säkra att använda (när de används på rätt sätt). Du kan köpa Xenical 60, 120 mg hos oss och spara både pengar och tid. Läs vidare för att lära dig mer om den här produkten och hur det används.

Xenical 60mg

Paket Per cap Pris Besparingar Bonus
30 caps SEK 17.84
SEK 535.11
+ 2 caps
60 caps SEK 15.42
SEK 925.39
SEK 144.83 + 4 caps
90 caps SEK 14.54
SEK 1,308.53
SEK 296.80 + 6 caps
120 caps SEK 13.12
SEK 1,574.35
SEK 566.09 + 8 caps
180 caps SEK 12.23
SEK 2,200.99
SEK 1,009.67 + 10 caps

Xenical 120mg

Paket Per cap Pris Besparingar Bonus
30 caps SEK 20.30
SEK 608.99
+ 2 caps
60 caps SEK 17.34
SEK 1,040.22
SEK 177.76 + 4 caps
90 caps SEK 16.34
SEK 1,470.58
SEK 356.39 + 6 caps
120 caps SEK 14.38
SEK 1,725.35
SEK 710.61 + 8 caps
180 caps SEK 13.16
SEK 2,368.35
SEK 1,285.59 + 10 caps

Vad är Xenical och kan man köpa Orlistat receptfritt?

Xenical är en receptbelagd potentiellt effektiv medicin som hjälper patienten att gå ned i vikt när inte andra klassiska metoder fungerar, såsom fysisk aktivitet och kostförändringar. Ett BMI (Body Mass Index) på över 30 klassas som fetma och bör hanteras omgående för att individen inte ska få andra svåra sjukdomar och ohälsa på grund av fetman, exempelvis diabetes och hjärt- kärlsjukdomar med mera. Du kan alltså inte köpa Xenical (Orlistat) receptfritt, men med skrifltig ordinering från läkare. Generisk version 60 mg kan dock ges utan recept.

Xenical är en vanlig bantningsmedicin som kan hjälpa dig att förlora 5% av din kroppsvikt på 12 veckor om kuren fungerar på din kropp. Detta läkemedel verkar lokalt i mag- och tarmsystemet och kan därför ge vissa lättare biverkningar från detta område, men mer om eventuella biverkningar längre ned på sidan.

Hur fungerar egentligen Xenical - vad får man för resultat?

Denna tablett kommer i 120 mg doser och ska tas varje gång du äter en huvudmåltid på dagen, antingen straxt innan måltid, medan du äter eller upp till en timme efter du ätit klart. Den verksamma substansen orlistat verkar på så sätt att den stoppar fettupptaget i tarmen med en tredjedel när du äter, vilket leder till att man får lättare att balansera vikten och även sänka den efter hand. Man ska inte äta ohälsosamt när man kör denna behandling utan det är viktigt att även äta nyttig, fettsnål och kalorifattig kost för att få riktig effekt och ge dig själv de bästa möjliga förutsättningarna att svara väl på medicineringen.

Funkar det då verkligen? Dessa tabletter fungerar inte för alla och om din läkare anser att de inte haft bra effekt på dig efter 12 veckor kommer hen troligen att stoppa behandlingen direkt. I detta sammanhang är det viktigt att du är totalt ärlig med hur din kost sett ut under perioden och hur du ätit medicinen, annars kanske doktorn gör en felaktig bedömning baserad på din felaktiga information.

Hoppa över dosen om du äter en måltid med låg fetthalt eller utan fett. Ta fettlösliga multivitaminer som A, D, E, K vid sänggåendet för att förhindra komplikationer.

En del individer med mycket kraftig övervikt märker snabbt resultat medan andra inte ser eller känner någon märkbar skillnad på före och efter generisk Xenical användning. Som sagt är det väldigt viktigt att även följa doktorns goda kostråd och din egen individuella plan som satts upp, för att få resultat. Annars är det meningslöst att påbörja en behandling som kan ge eventuella biverkningar men som ändå inte hjälper dig eftersom du då inte följt rekommendationerna.

Köp Xenical tabletter 120 mg billigt online här hos oss

Undvik att stå i lång kö på apoteket och köp Xenical 120mg online till bra pris här hos oss! Bättre att köpa dina läkemedel billigt på nätet där du ser precis vad allt kostar, än att få en otrevlig överraskning vid disken hos apotekaren när kvittot rullas fram. Passa även på att beställa hem andra läkemedel du behöver ha i lager där hemma, både på recept och utan. Beställ dygnet runt och få varorna levererade hem till dörren.

Vad finns det för biverkningar med Orlistat?

Kroppen deponerar fettet som tarmen inte tar upp på grund av medicinen, genom avföringen. Därför är en vanlig biverkning att avföringen blir mer oljig och fettrik. Ju fetare mat du äter desto oljigare blir din avföring. De mest vanliga biverkningarna för Xenical är förutom detta även; huvudvärk, ont i magen, behöver springa på toa ofta och akut samt att du får problem med gaser.

Andra biverkningar som är vanliga är att mensen blir oregelbunden, trötthet eller olika besvärliga problem med tandköttet. Även avföringsinkontinens kan tyvärr förekomma, vilket betyder att du läcker från tarmen, inte urinröret. Man kan även få vissa svåra allergiska reaktioner av detta läkemedel, vilket innefattar exempelvis nässelutslag och hudblåsor till exempel. Men dessa är betydligt mer sällsynta. Om du märker av någon av dessa bieffekter eller liknande när du käkar Xenical kontaktar du sjukvården.

Interaktioner och varningar

Vid start av en kur med Xenical är det viktigt att tala om för din husdoktor om du äter andra verksamma mediciner eftersom denna substans kan påverka effekten på dessa i olika grad. Några typexempel på medicinering som kan påverkas negativt är mediciner mot blodproppar, antidepressiva, HIV-medicin samt viss behandling för diabetes. Hur det här fungerar i din kropp är väldigt individuellt, därför måste du uppge all nödvändig information innan behandling påbörjas.

Du ska inte äta Xenical om du ammar eller är gravid eftersom forskarna inte vet om ämnet kan påverka fostret eller det ammande barnet negativt. Däremot är det inga bekymmer att köra bil eller manövrera tunga maskiner när du äter dessa tabletter. Om du vill konsumera alkoholhaltiga drycker under din kur kan du göra det, men tänk på att alkohol innehåller många kalorier vilket inte hälsosamt när man försöker gå ned i vikt, men det är inte farligt att blanda dessa rent generellt.

Vittnesmål

Vänlig kundservice.

Nöjd med Xenical från denna butik.

Tack för supporten. Jag är jättenöjd med min.