Telefonstöd
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Rogaine (Minoxidil)

5.0
Rogaine

Om man lider av ärftligt håravfall kan man bli ordinerad läkemedlet Minoxidil för att stävja problemet. Medicinen kan användas av både kvinnor och män. Du kan köpa Minoxidil i Sverige online hos oss utan recept och få hem grejerna i brevlådan snabbt och smidigt. Läs texten nedan om du vill veta mer om köp och tillämpning av denna produkt.

Rogaine 2% 60 ml

Paket Per bottle Pris Besparingar Bonus
1 bottle SEK 438.60
SEK 438.60
2 bottles SEK 369.43
SEK 738.86
SEK 138.34
3 bottles SEK 392.88
SEK 1,178.65
SEK 137.15
4 bottles SEK 188.18
SEK 752.73
SEK 1,001.67
5 bottles SEK 212.55
SEK 1,062.75
SEK 1,130.25

Rogaine 5% 60 ml

Paket Per bottle Pris Besparingar Bonus
1 bottle SEK 1,613.67
SEK 1,613.67
2 bottles SEK 954.97
SEK 1,909.93
SEK 1,317.41
3 bottles SEK 462.25
SEK 1,386.74
SEK 3,454.27
4 bottles SEK 583.37
SEK 2,333.47
SEK 4,121.21
5 bottles SEK 327.72
SEK 1,638.59
SEK 6,429.76

Minoxidil: handlingsprincip och förväntade resultat

Minoxidil är en substans som kan ge ökad hårväxt eller stoppa håravfall som uppstår på grund av ärftliga orsaker. Lösningen kan användas av både män och kvinnor i detta syfte men grabbarna kan även nyttja läkemedlet för att dra ner på ytterligare håravfall. Du måste vara över 18 år för att bruka Minoxidil.

I männens fall uppnås bäst resultat med behandlingen om du startar tidigt i håravfallsprocessen, det vill säga, ju yngre du är desto bättre. Har man tappat väldigt mycket av sitt hår är det mindre troligt att resultatet blir lyckat. Startar man i god tid är chanserna ganska goda att du kan stoppa håravfallet och även få tillbaka hår. Man kan också få tätare skägg och ögonbryn.

Många blir positivt överraskade av resultatet före och efter en Minoxidilbehandling. Kuren fungerar för 4 av 5. Effekten börjar att märkas av efter cirka 2-4 månader men kan också ta längre tid, uppåt 6 månader. Ser man dock inget resultat efter den tiden brukar man avbryta kuren.

Minoxidil har i stort sett samma verkan på kvinnorna som männen men det är större risk att resultatet uteblir. Ca 3 av 5 får skiftande förbättringar vad det gäller håravfall på hjässan samt håråterväxt. Denna medicinering kan även användas för andra sjukdomar som inte listas i denna artikel.

Köp Minoxidil direkt från vårt apotek - billiga priser i Sverige finns här

Varför ska man behöva ge sig ut på stan och stå i långa apoteksköer för att köpa det man behöver? Vi har lösningen. Beställ Minoxidil här från vår sajt när som helst på dygnet. Du behöver inget recept för att beställa hem den här lösningen och vi levererar till din dörr. Hos oss kan du lägga ordrar 24/7. Dessutom har vi billigare pris på Minoxidil än Apoteket.

Vi ger inga medicinska råd men kan guida dig på rätt väg kring olika läkemedel. För mer specifika råd måste du tala med sjukvården.

Dosering och användning av Minoxidillösning

Minoxidillösningen kommer inte som tabletter utan i form av droppar med 2 och 5% styrka i en flaska på 60 ml men kan också finnas som skum. Följ alltid instruktionerna och anvisningarna i bipacksedeln till flaskan eller enligt doktorns order. Den rekommenderade doseringen är 1 ml per dag och vid två tillfällen, morgon och kväll. Viktigt att håret och hårbotten är torr vid applicering av dropparna.

Fördela och massera in produkten i hela skalpen eller bara det område som man vill fokusera på. Gå aldrig utanför dessa instruktioner om du inte blivit tillsagd av en legitimerad expert att du ska göra det. Skulle du stoppa behandlingsprocessen mitt i kommer effekten att avta successivt. Skulle du bara glömma en dos är det inte hela världen, men du ska inte kompensera med dubbelt upp vid nästa tillfälle, kör på som vanligt.

Tänk på att använda ett schampo utan silikoner och liknande. Ekologiska schampon saknar dessa starka ämnen som kan påverka effekten av Minoxidil. Tvätta alltid händerna efter att du fördelat dropparna i håret.

Intressant är att den orala versionen av detta läkemedel kan användas i kombinationsterapi för att behandla lågt blodtryck. I det här fallet fungerar det genom att koppla av blodkärlen så att blodet kan flöda lättare.

Vilka biverkningar kan man få av en Minoxidilbehandling?

En vanlig biverkning av Minoxidil är helt vanlig huvudvärk som yttrar sig hos 1 av 10 användare. Andra bieffekter som är mindre vanliga kan vara illamående och yrsel. Det är också inte helt ovanligt att man upplever mer håravfall under starten av behandlingskuren, eftersom hårsäckarna genomgår en förändring och går från sovande stadie till det stadiet då håret växer och då gör sig hårsäcken av med gamla hårstrån för att skapa plats för nya starka hårfibrer.

Skulle du märka av någon typ av svullnad i ansikte, hals och läppar är det viktigt att kontakta akutsjukvården direkt eftersom du kan ha fått en allergisk reaktion mot substansen. I samband med detta kan du även få nässelutslag, andningssvårigheter och hjärtklappning. Men notera att detta är mycket sällsynt och extraordinärt.

Kontraindikationer och varningar du bör vara medveten om

Minoxidil ska inte användas vid varken graviditet eller amning då man inte vet om det kan skada och ge defekter på foster eller ammande barn. Skulle du bli yr av medicinen eller drabbas av plötsligt lågt blodtryck bör du inte köra bil eller hantera tunga och stora maskiner, för din och andras säkerhet.

Du ska inte använda dessa droppar om du är allergisk mot Minoxidil eller om du har en inflammerad och irriterad hårbotten. Tala även om för läkaren om du har någon form av hjärtsjukdom.

Vittnesmål

Tillfredsställande kundupplevelse.

Kundtjänst är alltid så hjälpsam när du beställer Rogaine.

Enkelt och enkelt Rogaine köp.