Telefonstöd
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Finasteride (Propecia)

4.7
Propecia

Finasterid eller generisk Propecia som tabletten kallas är ett läkemedel mot håravfall hos män som kräver recept. Medicinen kan inte till för kvinnor. Du kan köpa Finasteride (Propecia) i Sverige online här hos oss om du fått en ordinering från läkare. Vi levererar dina varor direkt till dörren och du kan beställa dygnet runt. Lär dig mer om hur Propecia fungerar och vilket resultat du eventuellt kan få.

Propecia 1mg

Paket Per piller Pris Besparingar Bonus
30 piller SEK 9.19
SEK 275.57
+ 2 piller
40 piller SEK 8.87
SEK 354.75
SEK 12.68 + 2 piller
50 piller SEK 8.13
SEK 406.32
SEK 52.96 + 4 piller
60 piller SEK 7.85
SEK 470.98
SEK 80.16 + 4 piller
70 piller SEK 7.72
SEK 540.42
SEK 102.58 + 6 piller
80 piller SEK 7.06
SEK 564.68
SEK 170.17 + 6 piller
90 piller SEK 6.81
SEK 612.67
SEK 214.04 + 8 piller
120 piller SEK 6.65
SEK 797.57
SEK 304.71 + 8 piller
180 piller SEK 6.50
SEK 1,170.85
SEK 482.57 + 10 piller

Vad är Propecia och vilket resultat ger den på håravfall hos män?

För en man på mellan 18-41 år som lider av måttligt håravfall kan det hända att Propecia skrivs ut av din husdoktor. Den aktiva substansen i Propecia heter finasterid. Ett annat vanligt förekommande läkemedel med samma substans är Proscar, som dock används mot prostataproblem. Håravfall hos män kan bero på både arv och för mycket produktion av hormonet dihydrotestosteron (DHT), en nedbrytningsprodukt av testosteron, vilket hämmar hårets växtfas och samtidigt tunnar ut håret. Denna process kan gå ganska fort eller långsamt och det beror helt på individen.

För en del män upplevs hårförtunning väldigt jobbigt, medan andra känner sig mycket mer bekväma med skallighet, ja kanske till och med välkomnar det hela. Om du upplever det som ett stort problem för dig så tala med din läkare och få recept utskrivet på exempelvis Propecia. Medicinen verkar genom att minska produktionen av DHT i hårbotten och kroppen.

Börja tidigt i håravfallsprocessen. Om du tappat majoriteten av ditt hårsvall kommer behandlingen högst troligt inte hjälpa dig. Sätt igång medan problemet är hanterbart eftersom den främst stoppar håravfall och inte alltid ger dig mer eller tjockare hår. Men du kan få bättre hårkvalité av tabletten. I studier har man sett att många män som använt Propecia under 5 års tid har noterat skillnad på före och efter behandlingstiden och lyckats stoppa sin hårförtunning. Ca hälften fick dessutom bättre hårtillväxt.

Köp Finasteride piller online i Sverige konfidentiellt

Finasteride kan beställas online i Sverige. Din personliga information förblir konfidentiell. Vårt företag använder säkra betalningsmetoder och moderna metoder för skydd mot hackare och virus.

Dosering och verkningstid med Propecia

Din husläkare beslutar om och hur lång period du ska äta Propecia. Följa alltid doktorns tydliga anvisningar noga. Det kan ta tid innan läkemedlet ger effekt, ca 3-6 månader, så tålamod är väldigt fördelaktigt i denna situation. Om du avslutar i förtid finns det risk att behandlingen inte blir lika effektiv som den potentiellt kan har möjlighet att vara. Stoppar du mitt i kuren kommer effekten att avta eller aldrig visa sig.

Propecia är 1 mg tabletter eller 5 mg tabletter. Dosering sker normalt en gång om dagen, antingen i kombination med måltid eller bara med ett glas vatten. Du behöver inte dubbla dosen om du glömt, ta medicinen som vanligt nästa dag.

Vilka biverkningar kan jag förvänta mig med Propecia?

Vanliga biverkningar för Propecia är till exempel mindre sexlust, svårt med erektionen eller depression och nedstämdhet. Detta betyder absolut inte att du personligen kommer få dessa bieffekter. Många brukare uppger dessutom att biverkningarna försvinner eller dämpas efter en tids behandling eller efter avslutad kur. Enligt en studie från 2016 av V. Mysore och B. Shashikumar (Indian Journal of Dermatology, Venereology and Leprology) är de rapporterade sexuella biverkningarna dessutom få och omvända när läkemedlet upphör.

Många läkemedel kan ge upphov till klassiska allergiska reaktioner såsom nässelfeber, svårt att svälja, svullet ansikte och svårt att andas. Propecia skulle potentiellt kunna orsaka svåra allergireaktioner, men det är högst ovanligt. Skulle du dock uppleva något av dessa symptom eller liknande, kontakt du sjukvården direkt. Vid lättare biverkningar behöver du inte ta kontakt med vården om du inte känner dig manad, men du ska alltid vara uppmärksam på förändringar på och i kroppen när man äter nya mediciner.

Beställa Propecia från Apoteket online VS hos oss

Om du fått Finasterid utskrivet mot håravfall måste du inte beställa Propecia från Apoteket online, du kan istället köpa tabletterna här hos oss till billigare pris! Men eftersom medicinen inte går att köpas receptfritt måste du ha en ordinering från läkare. Vi tar emot beställningar 24/7 och levererar hela sortimentet direkt till din dörr. Glöm långa köer på stan eller att behöva trängas med människor och olika virus. Med den här lättanvända tjänsten kan du enkelt beställa hem många av de mediciner du har behov av utan krångel eller trängsel bland folk. Vi är ditt onlineapotek för alla tillfällen!

Begränsningar för användning av Propecia

För det första är Propecia tillverkat för män och har enligt långa kliniska studier ingen effekt på en kvinna. Därför ska tjejer inte äta detta läkemedel. Det kan vara rent av skadligt. Är man exempelvis gravid kan ämnet påverka fostret negativt och barn ska överhuvudtaget inte konsumera dessa tabletter. Är du allergisk mot Finasterid ska du inte bruka Propecia.

Det finns vissa rapporter om att en del män drabbas av infertilitet efter användning av Propecia väldigt länge, men det finns även forskningsrapporter om att spermakvalitén förbättras efter avslutad kur. Vilket innebär att tillståndet inte behöver vara permanent. Finns det redan andra faktorer och omständigheter som gör att du är i riskgrupp för att drabbas av infertilitet är risken förhöjd att detta sker under medicinering med finasterid som är ämnet Propecia består av.

Eftersom Propecia i likhet med flertalet andra piller delvis även består av varierande sockerarter ska du inte äta medicinen om du är allergisk mot sådana. Tala med din aktuella doktor om du är osäker. Rådgör alltid med en legitimerad läkare om äter andra mediciner i dagsläget. Vissa mediciner samarbetar inte bra ihop.

Vad ska man göra vid överdosering?

Vid överdosering eller om ett barn skulle svälja tabletterna av misstag kontaktar man sjukvårdsupplysningen. Notera att ta med hela förpackningen till sjukhuset om det blir aktuellt. Sjukvårdarna behöver veta vilka substanser man fått i sig samt kvantiteten.

Vittnesmål

Omtänksam hjälppersonal

Om du letar efter ett bra ställe att köpa Propecia, behöver du inte leta längre.

Hjälp med att beställa Propecia var jättebra!