Telefonstöd
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Om oss

Apoteketrecept.com är ett online apotek vars mål är att underlätta din tillgång till vård. Vi är ett smidigt alternativ till ett vanligt apotek under omständigheterna där det är svårt att få rätt behandling i tid hos ett traditionellt apotek. Skälen till varför du bestämmer dig att anlita ett online apotek kan vara många: vare sig du vill förbli anonym, få dina mediciner levererade hem till dig, handla rabatterade produkter, eller att ditt apotek kan helt enkelt inte erbjuda dig det läkemedlet du är ute efter, vi är här för att hjälpa dig.

Vi har en lång historia av arbete med läkemedel och vår erfarenhet har bidragit till tusentals nöjda kunder. Vi som jobbar på apoteketrecept.com är legitimerade läkare och farmaceuter. Vi finns här för dig, för att säkerställa att du får det rätta läkemedlet och bästa möjliga service. Vi är experter inom farmakologin. Det är en stor industri. Och som i alla andra industrier så finns det säljare som är främst intresserade av vinst, inte i sin kunds hälsa. Du kan vara säker att vi inte är sådan typ av företag. För oss kunden är alltid i fokus. Vi strävar ständigt efter kundens bästa. Vi vet att för dig som kund är din hälsa viktigast. Därför garanterar vi att för oss är din hälsa lika viktig som för dig själv, om inte ännu viktigare. Du kan lita på vår professionalism och vår dokumenterade långa erfarenhet. Vi erbjuder dig läkemedel av högsta kvalité till rabatterad pris. Varför betala dubbelt så mycket för samma produkt på ett vanligt apotek, som du kan enkelt och snabbt köpa hos oss, och dessutom få den levererad direkt till din dörr? Vi finns här för dig att göra ditt läkemedelsinköp enkelt och smidigt. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några frågar eller funderingar.

I vårt utbud kan du hitta läkemedel, hygienartiklar, samt produkter för barn, tillverkade i EU. Vi har strikt kontroll över våra produkter, så du kan vara säker på att du ska få 100 % äkta produkter utan fyllstoff. Om du inte är nöjd med din produkt, har du 14 dagars ångerrätt. För att utnyttja din ångerrätt skickar du produkten du köpt tillbaka till oss, så ser vi till att du får hela beloppet återbetalat till ditt konto.

I vårt apotek kan du beställa medicinska produkter när du vill och få dem hemlevererade inom hela EU. Om du inte vill betala för leveransen eller vill handla anonymt så finns det möjlighet att hämta din beställning på en av våra lager. Du kan hämta din order eller få den hemlevererad vanligtvis inom som högst en vecka. Om du behöver dina läkemedel akut, kan du även få dem levererad till den angivna adressen med bud samma dag. Detta gäller om du gör en beställning under kontorstider. Annars får du din beställning nästa arbetsdag.

Hela vårt utbud hittar du enkelt i vår databas. Vi utvecklar vårt utbud ständigt och lägger till nya produkter. Dessutom så ersätter vi gamla produkter med nyare, bättre versioner. Vi tar del i aktuell farmaceutisk forskning för att hålla vårt läkemedelsutbud ständigt uppdaterad. Vi har full koll på utvecklingen i farmaceutisk industri. Vi erbjuder billiga alternativ till apoteksläkemedel – generiska läkemedel, som har samma aktiva substans som apoteksläkemedel, men som inte omfattas av apoteksläkemedels upphovsrätt.

Vi vill tacka våra återkommande kunder och därför har vi ett rabattsystem för de kunder som ofta handlar hos oss. Dessutom får du tillgodo för att handla hos oss, om du rekommenderar vår tjänst till en vän. Men jämna mellanrum lägger vi upp återkommande rabattkampanjer på vår hemsida.

Läkemedelsinköp har aldrig varit smidigare och snabbare!