Telefonstöd
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Nolvadex (Tamoxifen)

4.1
Nolvadex

Vid behandling av bland annat bröstcancer kan man använda den aktiva substansen tamoxifen som finns i bland annat läkemedel som Nolvadex generisk. Kuren sätts in för att hämma tillväxten av tumörer som kräver östrogen för att växa. Dessa tabletter kan även nyttjas för andra sjukdomstillstånd. Tamoxifen kan du köpa online i Sverige här hos oss till bra pris. Läs vidare för mer information om den här medicinen och hur den används.

Nolvadex 10mg

Paket Per piller Pris Besparingar Bonus
30 piller SEK 9.07
SEK 272.10
+ 2 piller
60 piller SEK 6.45
SEK 387.03
SEK 157.17 + 4 piller
90 piller SEK 6.14
SEK 552.23
SEK 264.07 + 6 piller
120 piller SEK 5.90
SEK 707.56
SEK 380.84 + 8 piller
180 piller SEK 5.44
SEK 979.66
SEK 652.94 + 10 piller

Nolvadex 20mg

Paket Per piller Pris Besparingar Bonus
30 piller SEK 10.59
SEK 317.82
+ 2 piller
60 piller SEK 9.55
SEK 573.13
SEK 62.51 + 4 piller
90 piller SEK 8.85
SEK 796.60
SEK 156.86 + 6 piller
120 piller SEK 8.29
SEK 994.29
SEK 276.99 + 8 piller
180 piller SEK 7.67
SEK 1,380.02
SEK 526.90 + 10 piller

Vad används Tamoxifen till och vilken verkningsmekanism har medicinen?

Tamoxifen är en läkemedelssubstans som finns i exempelvis Nolvadex. Det är ett anti-östrogen som förhindrar den naturliga östrogenproduktionen i kroppen. Medicinen används vid bröstcancerbehandling eftersom dessa tumörer vill ha östrogen för att bli större. Verkningsmekanismen är att när östrogennivåerna sjunker svälter man delvis tumören. Tamoxifen och Nolvadex kan dock även användas till en del andra åkommor och tillstånd. Tamoxifen citrat är en kemisk form av substansen.

Köpa Nolvadex (Tamoxifen) online i vårt pålitliga webbapotek

I många lägen är det otroligt smidigt att kunna beställa sina läkemedel på nätet och slippa ge sig ut bland folk på stan eller sätta sig i ett transportmedel och åka långt. Hos oss kan du lägga läkemedelsordrar på massor av olika mediciner när som helst på dygnet, vi tar emot din beställning 24/7 och skickar varorna direkt hem till dig. Vi har alltid bra priser och service!

Passa på att ta hem fler av de läkemedel du behöver på samma gång och fyll på ditt personliga apotek där hemma. Vi levererar skyndsamt och till hela landet!

Nolvadex eller Tamoxifen är inte receptfritt. Så du måste konsultera en läkare. Du sparar iallafall både slantar och tid genom att göra en beställning från vår webbplats istället.

Hur ska jag tänka kring dosering och hantering av Tamoxifen?

Tamoxifen kommer som 10/20 mg i tablettform och kan sväljas både med din lunch eller bara med vatten. Bara din husläkare kan tala om för dig hur din dosering ska se ut baserat på just ditt sjukdomstillstånd och behov, men den normala dosen ligger på 20-40 mg om dagen. Tabletten/tabletterna kan tas en gång eller uppdelat på två tillfällen samma dag. Hur länge du ska äta Nolvadex eller liknande måste sjukvården berätta för dig.

Enligt en studie av E. Lee, W. Han et al., Under de senaste decennierna har 5-årig användning av tamoxifen varit en standardadjuvant endokrin terapi med en stor överlevnadsökning (BMC Cancer, 2016). Sj 5 år är en klassisk behandlingstid, men andra kan rekommenderas. Skulle du förtränga eller glömma en dos ska du inte dubbla doseringen nästkommande dygn utan ta pillret som vanligt. Vid överdosering kontaktar du giftinformationscentralen.

Om du går på annan medicinering måste du tala om det för personen som ska skriva ut Tamoxifen till dig eftersom det kan påverka doseringen. Exempel på läkemedel som du måste nämna är bupropion (för sluta röka eller depression), paroxetin (depression), warfarin (mot blodproppar), fenytoin (för epilepsi) eller cytostatika (för cancer) med flera. För den kompletta listan, läs igenom bipacksedeln. Din husdoktor beslutar om när du ska sluta med medicinen.

Om du är i fertil ålder bör du äta preventivmedel under behandlingen eftersom det ändå finns en liten risk att du kan bli gravid trots låga nivåer av östrogenet. Blir du det kan fostret ta skada av tabletterna.

Andra användningar av läkemedlet

Denna produkt används också för Albright syndrom. Detta är en störning som påverkar ben, hud och flera hormonproducerande (endokrina) vävnader. Dess symtom inkluderar men är inte begränsat till progressiv skolios, ojämn tillväxt, ansiktsdeformitet och förlust av rörlighet.

Viktig information

Vid allergi mot Tamoxifen eller sockerarter ska du inte konsumera detta läkemedel, inte heller om du ammar eftersom man inte vet om substansen går över i mammans mjölk.

En del individer som olagligen använder sig av anabola steroider brukar också på egen hand Tamoxifen som en PCT (Post cycle therapy), men det är inte tillåtet eller lagligt och potentiellt farligt.

Om man undergår en bröstrekonstruktion efter fullbordad och avslutad cancerbehandling ska man inte äta Nolvadex eller Tamoxifen eftersom det kan öka blodproppsrisken när man flyttar vävnad från en plats på kroppen till ett annat område.

Det ska inte vara några problem att dricka alkohol när du medicineras med Nolvadex/Tamoxifen och försämrar ej effekten av kuren. Men drick måttligt för att hålla din allmänna hälsa och välmående i gott skick.

Vilka biverkningar kan man få av Nolvadex?

Nolvadex och Tamoxifen kan orsaka en del biverkningar, precis som de flesta läkemedel. Men det är ingen garanti för att just du kommer få dem. Vanliga bieffekter här är viktuppgång, huvudvärk, ledvärk och muskelvärk, kräkningar, smakförändringar, trötthet och yrsel.

Betydligt ovanligare effekter av medicineringen kan vara leverskada, livmoderhalscancer och endometrios, men de är mycket sällsynta.

Vid eventuell svullnad i ansikte, hals och andningssvårigheter eller utbredda nässelutslag ska du kontakta akutsjukvården direkt.

Ibland när man startar en tamoxifenbehandling kan vissa sjukdomssymtom upplevas värre såsom att tumören växer eller att smärtan blir intensivare.

Vittnesmål

Snabb leverans av Nolvadex.

Jag kommer inte att köpa Nolvadex i någon annan butik.

Kommer att köpa igen.