Telefonstöd
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Nexium (Esomeprazol)

4.1
Nexium

För hög syrabildning i magen kan orsaka åtskilliga jobbiga symptom från dessa regioner. Nexium (Esomeprazol) är en medicin som kan reducera syran och underlätta besvären. Du kan köpa Esomeprazol 40 mg online här hos oss till bra pris och vi levererar ända fram till ytterdörren! Läs vidare för att lära dig mer om hur Nexium används och vad du ska vara uppmärksam på. Du kan också beställa produkten direkt här.

Nexium 20mg

Paket Per cap Pris Besparingar Bonus
30 caps SEK 9.64
SEK 289.11
+ 2 caps
60 caps SEK 8.81
SEK 528.50
SEK 49.72 + 4 caps
90 caps SEK 7.08
SEK 637.15
SEK 230.18 + 6 caps
120 caps SEK 6.61
SEK 792.92
SEK 363.52 + 8 caps
180 caps SEK 6.02
SEK 1,083.11
SEK 651.55 + 10 caps

Nexium 40mg

Paket Per cap Pris Besparingar Bonus
30 caps SEK 12.96
SEK 388.66
+ 2 caps
60 caps SEK 9.97
SEK 597.94
SEK 179.38 + 4 caps
90 caps SEK 8.55
SEK 769.09
SEK 396.89 + 6 caps
120 caps SEK 7.47
SEK 896.91
SEK 657.73 + 8 caps
180 caps SEK 6.85
SEK 1,233.25
SEK 1,098.71 + 10 caps

Beställ Esomeprazol (Nexium) online till bästa pris

Visst är det ingen höjdare att trängas med massa andra människor på apoteket så fort man behöver en viss medicin? Slipp köa i oändlighet genom att lägga din Nexiumbeställning direkt online här hos oss till ett bra pris. Vi säljer även många andra läkemedel du kanske har behov av och skickar grejerna direkt hem till dörr. Lägg din beställning 24/7.

Våra andra fördelar inkluderar:

  • stort sortiment av produkter;
  • enkelt att beställa dina varor;
  • vänlig kundsupport;
  • överkomliga priser.

Vad är Nexium och vem kan använda det?

Vad är Nexium? Det är ett läkemedel som ordineras till vissa individer som har trubbel med exempelvis GERD-sjukdom (magsyra läcker in upp i matstrupen), magsår eller vid tumör i bukspottskörteln som framkallar extra syraproduktion i magen. Den aktiva substansen i denna tablett heter Esomeprazol och verkar genom att dämpa mängden magsyra. Både vuxna och barn kan äta Nexium efter läkares inrådan.

Är Nexium ett receptfritt läkemedel?

Nej, Nexium är inte receptfritt utan kräver ordinering från en doktor och det är viktigt att du följer den bruksansvisning du fått vid läkarbesöket. Även om kapslarna inte är receptfria kan de beställas direkt online här hos oss, dygnet runt.

Dosering (20, 40 mg) och hur snabbt Esomeprazol verkar

Hur du ska bruka Nexium beror på många olika faktorer. Din läkare avgör hur din dosering ska se ut utefter din medicinska historia och tillstånd och om du till exempel äter andra mediciner. Följ alltid dessa anvisningar du får. Det kan vara allt från en Nexium 40 mg kapsel dagligen under 4 veckor, till en lägre dos en tid efter att potentiell skada på strupen läkt, till långtidsbehandling. Kan även brukas vid behov, men hur länge man ska äta bestämmer doktorn. Om du känner att kuren inte hjälper kan du sluta med behandlingen efter att du tagit upp det med personen som skrev ut kapslarna.

Nexium kommer som avlånga kapslar i 10 mg, 20 mg eller 40 mg och den rekommenderade dosen är 40 mg två gånger om dagen. Hur snabbt den verkar eller om den verkar alls är individuellt, men du bör se effekt inom ett par tre dagar. Svälj kapslarna en timme innan frukost, brunch eller kvällsmaten, bara med vatten.

Vad är interaktioner med andra läkemedel och försiktighetsåtgärder?

Det finns en del andra mediciner som inte ska kombineras med Esomeprazol på grund av att effekten kan påverkas i båda fallen, därför är det viktigt att du talar om för doktor vilka andra kurer du kör just nu. Exempel på substanser som ska undvikas med Nexium är; Klopidogrel (mot blodproppar), Atazanavir (HIV-behandling), Ketokonazol (mot svampinfektion), Citalopram (mot ångest eller epilepsi)

Vid amning tillråds att inte ta Nexium eftersom man inte vet hur substansen förs över i modersbröstmjölken. Under graviditet bör du rådfråga specialist innan du sätter igång med en kur. Du råds heller inte att dricka alkohol i samband med en Nexiumbehandling eftersom alkohol i sig är mycket skadligt för ett uppretat tarmsystem med för hög magsyraproduktion. Med andra ord - det kommer troligen förvärra din kondition.

Vid sensivitet mot Esomeprazol ska du inte äta dessa kapslar eller någon annan tablett/emulsion med detta ämne. Inte heller om du lider av allergi mot vissa sockerarter. Tala med doktorn om du känner dig tvivelaktig.

Kan medicinen påverka din körförmåga?

Det ska inte vara något krux att köra bil eller hantera tunga maskiner under behandlingen om du inte själv upplever yrsel eller liknande och anser att det inte är lämpligt.

Vilka biverkningar kan uppstå?

Alla mediciner har en kort eller lång uppställning på eventuella biverkningar som kan dyka upp när man använder produkten. Vissa bieffekter är mer gängse och inte så svåra medan det också finns mer allvarliga fall som är mycket mer sällsynta. Bara för att dessa yttringstecken listas upp behöver det inte innebära att du kommer dras med dem. Mer vanliga biverkningar av Nexium är till exempel diarré, huvudvärk, förstoppning och illamående. Mer ovanliga sådana är sömnlöshet, muntorrhet, svullna fötter, yrsel och hudutslag.

Ännu mer sällsynta effekter är synproblem, håravfall, depression och håravfall med mera. Läs hela bipacksedeln till Nexium för genomgripande information innan du startar behandlingen. Det finns mer detaljerade uppgifter att kolla in som kanske gäller specifikt dig och din situation.

I mycket extrema fall kan denna substans orsaka en nedsättning i immunförsvaret. Vid feber sammankopplat med kraftigt nedsatt allmäntillstånd eller i kopplat med ont i halsen, munnen eller nacken, eller problem att kissa ska du direkt kontakta sjukvården.

Vittnesmål

Enkel beställning, kvalitet Nexium.

Nexium är okej och kom snabbt.

Senast jag köpte Nexium gick det smidigt.