Telefonstöd
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Köp Spirulina-kosttillskott billigt och snabbt på ett apotek på internet

Spirulina är ett kosttillskott som man skulle kunna säga har superkrafter av olika slag. Man kan använda det för att få ett högre intag av ett flertalet viktiga vitaminer och mineraler. Du kan köpa Spirulina direkt här hos oss till bra pris och med leverans hem till dörren. Läs vidare för att lära dig mer om detta superkosttillskott från naturen och hur du använder det. 

Köpa Spirulina kapslar på ett ansett apotek på internet 

Oavsett om det är en varm sommardag eller en snöig vinterdag kan det vara skönt att slippa köa med andra människor på ett trångt apotek. Skippa den biten och köp Spirulina i vårt apotek utan recept och helt enligt reglerna. Detta tillskott är nämligen receptfritt och kan beställas till din bostad nu på en gång. Vi har öppet för ordrar dygnet runt och skickar alla dina mediciner och andra varor ända till brevlådan.

Spirulina alger och deras fördelaktiga egenskaper

Vad är då denna mirakel superfood? Spirulina är en sorts alg från havet med enormt högt näringsinnehåll. Algen mals ner till ett pulver eller görs tabletter/kapslar av. Men vad innehåller den då som är så bra? Den består av 57% proteiner och faktiskt alla vitaminer på listan förutom D-vitamin. I dessa spirulinakapslar finns det extra mycket av B12, B2, järn och folsyra som är viktigt för kvinnor. Innehållet består även av klorofyll vilket rensar ut kroppen. I dessa alger hittar du även alla essentiella aminosyror.

Vad är Spirulina bra för? Algen har använts i århundraden i olika delar av världen såsom Sydamerika, på grund av sina positiva hälsoeffekter. Det används i Sverige som ett smidigt hälsokosttillskott i exempelvis smoothies eller bakverk och matlagning och du kan enkelt hitta information om Spirulina på wiki till exempel. Den har ingen god smak i sig och behöver blandas ut med något som smakar gott, då märker du inte av den.

Den ger en snabb energi som är lätt för kroppen att plocka upp och är bra för att stabilisera blodsockret eller för att bli mätt fortare och hålla dig längre till nästa måltid. Dessutom är den bra för huden. Det finns även ansiktsmasker och liknande med Spirulina i. En mycket mångsidig och användbar källa till allt en människokropp kan behöva på en dag. Men notera att denna produkt inte ska användas som en ersättning för en hälsosam kost och fysiska övningar.

Skaffa Spirulina i vår webbshop - bästa priserna online

Vårt företag erbjuder högkvalitativa Spirulina-tillskott (500 mg, 60 kapslar per flaska) direkt från tillverkare. Vi använder inte tjänster från tredjepartsförmedlare. Detta gör att vi kan erbjuda överkomliga priser.

Spirulina dosering och effekt - hur du ska göra och vad du kan förvänta dig

Något man ska vara medveten om vad det gäller Spirulina är att dessa superalger kan ge så kallade utrensningssymptom och effekter i form av dålig mage och illamående exempelvis. Därför är det viktigt med doseringen i början och att inte ta för mycket. Du kan äta Spirulina varje dag, men starta med en kapsel eller en halv tesked första dagarna och öka sedan successivt.

Mår du väldigt dåligt av bieffekter kan du istället minska dosen. Alla individer fungerar olika. Hur mycket du ska ta per dag kommer du att kunna avgöra själv efter en tid när du vet hur din kropp reagerar. Svälj kapslarna med vatten. Är det pulvret du kör med kan du blanda det i lite vad som helst, prova dig fram! Men smidigast är nog ändå att bara svälja färdiga kapslar. De har samma näringsvärde.

Finns det några biverkningar med Spirulina som man ska vara uppmärksam på?

Eftersom Spirulina kan sätta igång en utrensningsprocess i kroppssystemet kan du eventuellt känna av en lätt huvudvärk eller lite illamående inledningsvis. Speciellt om du överdoserar. Det som sker då är att du får diarré och kanske blir mår illa och kräks samt får kraftig ont i huvudet Men det är inte farligt.

Skulle du överdosera i mängder av någon anledning kan du kontakta giftinformationscentralen för rådgivning. Du kan i regel även få lite sämre hy i ansiktet eftersom din gör sig av med onödiga slaggprodukter. Men detta brukar också bättra på sig när du kommit över första tröskeln och du börjar vänja dig.

Finns det någon som detta kosttillskott inte är bra för och som inte ska bruka det?

Spirulina är inte bra för alla, men för många. Du som dock äter förslagsvis blodförtunnande medel eller läkemedel som reglerar ämnesomsättningen ska be en läkare om råd innan man sätter igång med Spirulina. Samma sak med autoimmun sjukdom eller om du har för höga järnnivåer i systemet.

Är du gravid eller ammar ska du rådfråga en doktor eller expert innan du startar med Spirulina. Detta eftersom av de utrensande effekterna. Vid Föllings sjukdom ska du inte konsumera detta koststillskott eftersom aminosyran fenylalanin finns i ämnes-sammansättningen.