Telefonstöd
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Betalningsmetoder
Leverans

Hur man beställer

Du beställer enkelt genom vår webbsida. Nedan följer en detaljerad redovisning av beställningsprocessen steg för steg, från skapandet av användarkonto till en genomförd order.

Skapa ett användarkonto

Hoppa över detta steg om du redan har ett användarkonto. För att skapa ett användarkonto klickar du på Logga in / Skapa konto i översta högra hörnet på förstasidan. Du ska bli ombedd att ange din e-postadress och komma på ett lösenord. Tips – använd ett svårt lösenord med både versaler och gemener, nummer och speciella symboler. Samtidigt så ska ditt lösenord vara lätt att komma ihåg. När registreringsprocessen är klar kommer du få ett bekräftelsemejl. Eftersom mejl från oss kan klassas som skräppost så kolla gärna skräppostfacket också! Klicka på länken i mejlet för att bekräfta ett nytt konto hos oss. Nu är det klart och du kan logga in!

Logga in

För att logga in klickar du på Logga in / Skapa konto i översta högra hörnet på förstasidan. Ditt login är din e-postadress. Om du inte kan logga in klicka på Glömt lösenord. Vi skickar ett mejl med ditt lösenord inom en timme.

Sök efter varorna du vill beställa

Skriva läkemedelsnamn eller ditt besvär i sökfältet uppe på hemsidan. T ex «Sildenafil». Skriv utan citattecken. Om du vill söka efter flera varor, separera dem med mellanrumstecken, eller en komma.

Lägg varorna i din ”virtuella” kundvagn

Om du flyttar muspekaren över en vara i vår databas, kommer en liten kundvagn att dyka upp. Genom att trycka på den lägger du till varan i din ”virtuella” kundvagn, där du kan samla alla varor som du vil beställa i en och samma order. Du kan också lägga till varan om du klickar på den och sedan klickar på kundvagnssymbol på varans sida. På varans sida hittar du också detaljerad information om läkemedels verkan, kända biverkningar och kända interaktioner, samt elektroniska certifieringar som bekräftar varans äkthet och kvalité. Om inte vill eller kan köpa produkten just nu så kan du spara den till senare i din ”Önskelista” genom att klicka på ett litet rött hjärta underst på varans beskrivningssida. Du kommer åt dinönskelista genom ”Min profil / Min önskelista”.

Gå vidare till utcheckning

Maximalt kan du lägga till varor som understiger 5kg i en order. När du är klar med att lägga till produkter till din order kan du klicka på länken ”Utcheckning” överst på höger sida. På utcheckningssidan ser du en sammanfattning av alla varor som du beställt, samt det totala beloppet för beställningen. Kolla att alla produkterna stämmer.

Leveransalternativ

På utcheckningssida kan du välja leveranssättet för din beställning. Välj mellan 3 alternativ: leverans med post, leverans med bud, eller självuthämtning. Du hittar mer information på sidan ”Leverans och uthämtning av din beställning”.

Betalningsalternativ

Beroende på ditt leveranssätt kommer du erbjudas olika betalningsalternativ. Om du väljer leverans med post kan du betala med bankkort, via direkt banköverföring, eller med faktura. Om du väljer leverans med bud eller självuthämtning kan du också betala med kort eller kontanter när du får din beställning.

Bekräftelse av din beställning

Grattis, nu är det klart! Efter att du har valt din betalningsmetod och/eller betalat är din beställning registrerad hos oss. Du kommer få ett bekräftelsemejl från oss innehållande en sammanfattning av din order.

Leverans

Beroende på ditt valda leveranssätt kommer du få dina varor inom som längst en vecka. Vi hänvisar till sidan ”Leverans och uthämtning av din beställning” för mer information.

Ångerrätt och återbetalning.

Du kan ångra din beställning inom 14 dagar från det datumet då den registreras i vårt system. Om dina varor har hunnit komma fram till dig, kommer du behöva skicka de tillbaka utan kostnad. Återbetalningsrätt gäller endast om vi får tillbaka 75 % av varan som du köpt hos oss.